prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

Leatt Chránič hrude 3DF Airfit

Špeciálne navrhnutý chránič hrudníka, chrbta a ramien pre použitie s krčným chráničom Leatt. Veľmi pohodlný a ľahký chránič s integrovanými protektory z inteligentnej peny Leatt 3DF. Pri nosení je chránič mäkký a pohodlný, ale pri náraze protektor stuhne a pohltí časť energie nárazu. Bočné popruhy pre lepšie usadenie chrániče, perforované protektory, viacvrstvová ochrana chrbta. Chrániče majú certifikáciu CE. Ideálne použitie na motokros, enduro, atv, mtbdownhill, bmx alebo aj na zjazdové lyžovanie a snb. Hmotnosť 1450 g.
-Vetraná mäkká nárazová pena 3DF AirFit
-Testovaná a certifikové
-Chrbtová časť chrániča spĺňa normu ochrany proti nárazu CE EN1621-2, stupeň 2, hrudníková časť chrániča spĺňa normu ochrany proti nárazu CE EN1621-3, stupeň 2, ramenné diely chrániča spĺňa normu ochrany proti nárazu CE EN1621-1.
Nový dlhší chránič chrbtice. Pohodlnejšie a flexibilnejšie. Extra vrstva na ochranu pred nárazom na hornej časti hrudníka pre používateľov krčných výstuží. Vlhké textílie proti zápachu MoistureCool a AirMesh. Elastický hrudný remienok zaisťuje bezpečnejšie umiestnenie chrániča. 3D dizajn zaisťuje veľmi pohodlné nosenie. BraceOn ™ systém uchytenia krku.

Veľkosť S/M je vhodná na výšku 160-172cm
Veľkosť L/XL je vhodná na výšku 172-184cm
Veľkosť XXL je vhodná na výšku 184-196cm
Chránič hrude 3DF Airfit

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

S/ML/XLXXL

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

5