prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LS2 Thunder C Carbon FF805 Racing 1 Matt H-V Yellow

Jedna z najprepracovanejších heliem súčasnosti pre pretekanie a pre športové motocykle, na ceste alebo na okruh. S karbón-aramidovou škrupinou, najkvalitnejším mechanizmom aretácia plexi na svete, dvoma plexi v cene (číre a tmavé) a antimikrobiálnym interiérom s obsahom strieborného vlákna ponúka presvedčivé argumenty pre jazdcov, ktorí hľadajú špičkovú helmu pre pretekanie a športovú jazdu.


LS2 Thunder sa vyrába v dvoch prevedeniach:
• Športová so škrupinou 6K karbón a homologáciou ECE 22.05
• Závodná so škrupinou 9K karbón a závodnou homologáciou FIM
Thunder C Carbon FF805 Racing 1 Matt H-V Yellow
PLEXI
Racingové plexi je vyrobené z odolného opticky korektného polykarbonátu najvyššej optickej triedy "A". Systém dvojitého tesnenia plexi vytvára vďaka technológií dvojkomponentného vstrekovania po obvode plexi vôbec najlepšie utesnenie proti vnikaniu vody pri závode. Aretačný mechanizmus plexi je ako jediný na svete kompletne kovový.
- Príprava na PINLOCK MaxVision / Pinlock nie je súčasťou balenia /
- Rýchlo a jednoducho vymeniteľné plexi
- Odolné voči poškriabaniu
- Plexi obsahuje ochranu proti UV žiareniu
- Príprava na strhávacie fólie - špecíalne čapy na bokoch plexi umožňujú nasadiť na plexi strhávacie fólie. Keď je fólia už zašpinená jednoducho strhnete počas jazdy a pokračujete s čistým plexi.
- Aretační mechanizmus plexi - Aretačný mechanizmus plexi je ako jediný na svete kompletne kovový

INTERIÉR
Vyberateľný interiér prilby je vyrobený z príjemného antibakteriálneho materiálu s krytými švami pre maximálne pohodlie. FIM verzia je vybavená interiérom vyrobeným z antibakteriálnych materiálov s technológiou X-STATIC® s obsahom čistého striebra, ktoré redukuje až 99,9% baktérií.
- Laserom vyrezávané polstrovanie
- Výnimateľný a prací
- Priedušný
- Antibakteriálny
- Bradový deflektor

BEZPEČNOSŤ
Bezpečnosť je u značky LS2 na prvom mieste. Prilby LS2 sa vyrábajú s dôrazom na bezpečnosť a spĺňajú najprísnejšie kritériá pre najvyššiu možnú ochranu.
- Dvojité D krúžky
- Rýchlo vynímacie lícnice
- Viacdelná EPS výstelka
- Spevnené podbradové remienky
- Reflexná bezpečnostná našívka

VETRANIE
Prilby LS2 používajú dynamické prietokové vetranie s uzatváracími vstupmi, zadnými extraktormi a vnútornými vzduchovými kanálikmi. Systém vytvára vo vnútri helmy konštantné prúdenie vzduchu, ktoré pomáha udržať jazdca v pohodlí.
- Systém vnútorných kanálikov
- Predný vetrací otvor
- Horný vetrací otvor
- Zadný výstupný otvor
- Nosný deflektor

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

XSSMLXLXXL3XL

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

Materiál : Karbon + Aramid je to kombinácia karbonových a aramidových vlákien predstavuje najvyšší možný bezpečnostný štandard , ktorý umožňuje vytvoriť ľahkú a zároveň mimoriadne pevnú škrupinu.
- Veľkosť: - 3 veľkosti škrupiny
- Homologizácia: ECE 22.05
- Váha prilby: 1400 ± 50 g
FIM RACING HOMOLOGATION PROGRAMME : Prilba má zavodnú homologáciu FIM. Homologácia platí len pre verziu 9K karbon vrátané príslušenstva prilby ( nosový deflektor , príp. bradový spojler , predné, horné a zadné vetranie )
Tabulka velikostí
Dospelé veľkosti : Obvod hlavy
XS : 53-54 cm
S : 55-56 cm
M : 57-58 cm
L : 59-60 cm
XL : 61-62 cm
XXL : 63-64 cm
145
3