prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LS2 MX701 Explorer C Carbon Focus Matt Titanium H-V Yellow

Špička v ponuke enduro heliem LS2 a jedna z najlepších offroadovým heliem pre náročných jazdcov veľkých endur. Karbónová škrupina najnovšej generácie ponúka veľmi nízku hmotnosť a vysokú bezpečnosť. Integrovaná slnečná clona pre príjemnú a bezpečnú jazdu vo dne, za šera aj v noci.
PINLOCK MaxVision ZDARMA. Prilba je pripravená na bluetooth systém LRP3.

Plexi LS2 sú vyrobené z vysoko odolného opticky korektného polykarbonátu najvyššej optickej triedy "A" a poskytujú dokonale čistý výhľad bez skreslenia. Plexi je bez rušivých bočníc pre nízku hladinu vnútorného hluku.
- vysúva-teľná slnečná clona
- Plexi odolné voči poškriabaniu
- Plexi obsahuje UV ochranu
- Rýchlo vyníma-teľné plexi

Pohodlie
Dokonale prepracované interiéry prilieb LS2 sú vyrobené z príjemných priedušných antibakteriálnych materiálov s krytými švami pre maximálne pohodlie. Všetky časti interiérov LS2 sú vyberateľné a je možné ich vyprať.
- Interiér je kompletne vynímateľný a prací
- Priedušný
- Antibakteriálny
- Laserom vyrezávané polstrovanie
- Bradový deflektor

Bezpečnosť
Bezpečnosť je u značky LS2 na prvom mieste. Prilby LS2 sú vyrábané s dôrazom na bezpečnosť a plňujú najprísnejšie kritéria, aby poskytovali najvyššiu možnú ochranu.
- Dvojité D-krúžky
- Rýchlo vynímacie lícnice
- Spevnené podbradové remieky
- Metal Security Plate ( tieto malé trojuholníkové oceľové doštičky sú typickým poznávacím znakom prilibe LS2. Spevňujú uchytenie podbradových remienkov v škrupine pre oveľa vyššiu pevnosť a bezpečnosť ).
- ViacdeielnáEPS výstelka

Vetranie
Motokros a enduro sú fyzicky náročné športy a preto je vetranie u MX prilieb obzvlášť dôležité. Dakarom preverené vetranie Dynamic Flow-through Ventilation zaisťuje dostatok vzduchu a udržiava jazdca v pohode a pohodlie aj v najťažších podmienkach.
- Systém vnútorných kanálikov
- Predný vetrací otvor
- Horný vetrací otvor
- Zadný výstupný otvor
MX701 Explorer C Carbon Focus Matt Titanium H-V Yellow
Materiál:
Karbón , to je maximálna bezpečnosť , nízka hmotnosť a vysoko exkluzívny vzhľad. LS2 používa široko tkané uhlíkové vlákna s atraktívnou šachovnicovou väzbou , ktoré dávajú karbónovým prilbám LS2 úžasnú pevnosť , dokonalý dizajn a vysokú mieru ochrany pre bezpečnejšiu jazdu.
- 3 Veľkosti škrupiny
- Homologácia ECE 22.05
- 1380 ± 50 g

Tabuľka veľkostí:
Dospelé veľkosti :Obvod hlavy
XXS : 51-52 cm
XS : 53-54 cm
S : 55-56 cm
M : 57-58 cm
L : 59-60 cm
XL : 61-62 cm
XXL : 63-64 cm

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

XSSMLXLXXL

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

143
3