prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LS2 OF602 Funny Junior detská skútrová prilba

Nízka hmotnosť a vysoká bezpečnosť sa v prilbe LS2 Funny spájajú s veselým a hravým dizajnom. Helma oslovuje najmä juniorov a mladých jazdcov, ktorým prináša radosť, štýl, pohodlie a bezpečnú jazdu.

PLEXI
Plexi LS2 sú vyrobené z vysoko odolného opticky korektného polykarbonátu najvyššej optickej triedy "A" a poskytujú dokonale čistý výhľad bez skreslenia. Nemajú žiadne vyčnievajúce bočnice, čo prispieva k nízkej hladine vnútorného hluku. Plexi otvorených prilieb LS2 sú navyše celkovo väčšie ako u konkurencie, a preto poskytujú ďaleko lepšiu ochranu pred vetrom.
- Rýchlo vymeniteľné
- Odolné proti poškriabaniu
- UV ochrana

POHODLIE
Dokonale prepracované interiéry prilieb LS2 sú vyrobené z príjemných priedušných antibakteriálnych materiálov s krytými švami pre maximálne pohodlie. Všetky časti interiérov LS2 sú vyberateľné a je možné ich vyprať.
- Interiér vnímateľný a prací
- Priedušný
- Antibakteriálny

BEZPEČNOSŤ
Bezpečnosť je u značky LS2 na prvom mieste. Prilby LS2 sú vyrábané s dôrazom na bezpečie a spĺňajú najprísnejšie kritériá pre najvyššiu možnú ochranu.
- Zapínanie mikromekrickou rýchlosponou
OF602 Funny Junior detská skútrová prilba
MATERIÁL HPTT:
Prilby vyrobené firmou LS2 patentovanou technológiou vysokotlakového termoplastického vstrekovania HPTT ( High Pressure Thermoplastic Technology ) sa vstrekujú do formy pod extrémne vysokým tlakom , vďaka čomu prilba vykazuje vynikajúce mechanické vlastnosti. Prilby vyrobené technológiou HPTT sú veľmi bezpečné a napriek tomu vychádzajú cenovo veľmi výhodne.
- 1 Veľkosť škrupiny
- Homologácia ECE22.05
- Váha: 800 ± 50 g
- Obvod Hlavy: Detské veľkosti : Obvod hlavy
S : 47-48 cm
M : 49-50 cm
L : 51-52 cm

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

SML

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

3