prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LS2 OF606 DRIFTER DEVOR Matt White Blue

Trial helma s agresivním designem. Skvelá voľba pre cruisery, trialy alebo iba pre jazdu v uliciach mesta. Odnímateľný chránič brady s nastaviteľným a odnímateľným kšiltom. Vyrobená z materiálu KPA pre väčšiu ľahkosť a bezpečnosť.
OF606 DRIFTER DEVOR Matt White Blue
Novinka
PLEXI
Plexi LS2 sú vyrobené z vysoko odolného opticky korektného polykarbonátu najvyššej optickej triedy "A" a poskytujú dokonale čistý výhľad bez skreslenia. Nemajú žiadne vyčnievajúce bočnice, čo prispieva k nízkej hladine vnútorného hluku. Plexi otvorených prilieb LS2 sú navyše celkovo väčšie ako u konkurencie, a preto poskytujú ďaleko lepšiu ochranu pred vetrom.

- Odolné proti poškrabaniu
- UV ochrana
- Nastaviteľný a zasúvací kšilt

POHODLIE
Dokonale prepracované interiéry prilieb LS2 sú vyrobené z príjemných priedušných antibakteriálnych materiálov s krytými švami pre maximálne pohodlie. Všetky časti interiérov LS2 sú vyberateľné a je možné ich vyprať.

- Vynímateľný a prací
- Priedušný
- Antibakteriálny

BEZPEČNOSŤ
Bezpečnosť je u značky LS2 na prvom mieste. Prilby LS2 sú vyrábané s dôrazom na bezpečie a spĺňajú najprísnejšie kritériá pre najvyššiu možnú ochranu.

- Zapínanie mikrometrickou rýchlosponou
- Spevnené podbradové remienky
- Viacdielna EPS výstelka

VETRANIE
Prilby LS2 používajú dynamické prietokové vetranie Dynamic Flow-through Ventilation s plne nastaviteľnými vstupnými vetracími otvormi, výstupnými extraktory a vnútornými vzduchovými kanálikmi. Systém vytvára konštantné prúdenie vzduchu vo vnútri prilby a pomáha udržať jazdca v pohode a pohodlí.

- Systém vnútorných kanálikov
- Horný vetrací otvor
- Zadný výstupný otvor
- Odnímatelný chránič brady

DOSTUPNÉ VEĽKOSTI:

SMLXLXXL

Veľkosti, ktoré sú zatmavené a prečiarknuté nie sú skladom, ale je možné ich objednať. Po preverení u dodávateľa budete informovaný o termíne dodania tovaru.

Materiál: KPA ( Kynetic Polymer Alloy ) je exkluzívna, firmou LS2 vyvinutá a patentovaná kompozitná zmes aramidových nanovlákien a špičkových polymerov. Škrupina z materiálu KPA má preto obdobné vlastnosti ako škrupina z high-endových materiálov - nízka hmotnosť a účinná absorbácia energie nárazu , v odolonsoti proti prerazeniu ju dokonca ešte prevyšujú.
Škrupina: 2 veľkosti škrupiny
Váha: 1300 ± 50 gr
Homologácia: ECE22.06
Tabuľka veľkostí Dospelé veľkostii : Obvod hlavy
XS : 54 cm
S : 55 cm
M : 56 cm
L : 57 cm
XL : 58 cm
XXL : 61 cm

140
2