prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

GKA Tesseract Box X - Oranžový (120L)

Nový univerzálny BOX X od firmy GKA / Tesseract. Tento box je špeciálne konštruovaný, aby obstál v každom prostredí, ako sú expedície, extrémne športy, lov alebo rybárčenie. Extrémna odolnosť je už samozrejmosťou všetkých produktov od firmy GKA a ani tento box nie je výnimkou. Bol použitý ten najlepší materiál, ktorý je k výrobe boxov dostupný - vysoko pevnostné polyetylén, materiál, ktorý je odolný voči teplotným výkyvom, oderom alebo poškodenie a nevyžaduje zvláštnu starostlivosť.

Robustný, bezpečný a všestranný úžitkový box, možno vďaka kompaktnému dizajnu sťahovať a tiež jednoducho presúvať, pretože je vybavený madlom a kolieskami. Tie sú pekne kryté a nijako nenarušujú inak robustný vzhľad boxu, ktorý tak bude vyzerať skvele v akomkoľvek prostredí dobrodružného športu.

Samozrejmosťou je odolnosť voči vode. Veko boxu je pekne utesnené gumovým tesnením a všetky tvoje veci sú chránené. Na druhú stranu vie box vodu i dobre zadržať. Možno ho tak napustiť napríklad studenou vodou, zasypať ľadom a chladenie poriadnej porcie pív na veľkej akcii je vyriešené. Pre vypustenie zbytkovej vody má box vypúšťací ventil. Veko je navyše vybavené odníma teľnou podložkou, na ktorú si môžeš pri vyzúvaní topánok stúpnuť. Chytré, že? :-)

Ak teda hľadáš univerzálny úložný priestor na svoju štvorkolku, UTV, offroad, pre motokrosovú výbavu alebo na lov, box X ti bude skvelým spoločníkom. K dostaniu je v niekoľkých farbách a bude tak skvele ladiť k tvojmu stroju.
Parametre boxu X
Rozmery: 100 cm x 50 cm x 35 cm (DxŠxV)
Objem: 120 litrov
Váha: 10 Kg
Farba: oranžová
Tesseract Box X - Oranžový (120L)
11
3