prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

Shark Skidplate, TGB Blade 1000 LTX

Kompletné kryty podvozku Shark Accessories, ochrana spodnej časti štvorkolky, z odolného anodizovaného a ľahkého 4 mm hliníka leteckej kvality, montážne otvory pre jednoduchú údržbu, výrezy na jednoduchšie čistenie štvorkolky, integrované kryty nášľapov, nízka hmotnosť, jednoduchá montáž
Skidplate, TGB Blade 1000 LTX
Hliníkové kryty podvozku Shark z odolného a ľahkého 4 mm hliníka leteckej kvality sú tým najlepším spôsobom ako ochrániť spodnú časť vašej štvorkolky, A-ramená a motorovú skriňu pred poškodením od kameňov, skál a ďalších prirodzených nepriateľov. Vrátane montážnych otvorov na jednoduchú údržbu štvorkolky bez nutnosti demontáže krytu.

Vlastnosti:
- Chráni podvozok a ramená štvorkolky pred poškodením od kameňov a skál
- Sada obsahuje kryt rámu vrátane krytov nášľapov, predný a zadný kryt, kryty predných a zadných A-ramien
- Z pevnej a ľahkej hliníkovej zliatiny
- Hrúbka 4 mm
- Integrované kryty nášľapov
- Montážne otvory pre ľahkú údržbu bez nutnosti demontáže krytu
- Výrezy umožňujú ľahšie čistenie štvorkolky
- Nízka hmotnosť
- Jednoduchá montáž
- Vrátane montážnej sady a spojovacieho materiálu

Všetky kryty SHARK sú anodizované!
Čo znamená anodizovaný? Anodizácia je druh chemicko-tepelnej povrchovej úpravy výrobku z hliníka. Spočíva vo vytvorení ochrannej vrstvy oxidu hliníka na upravovanom povrchu. Táto vrstva už ďalej neoxiduje a tým pred oxidáciou chráni aj samotný hliník. Anodizáciou sa zároveň zvýši aj mechanická oteruvzdornosť povrchovej vrstvy. Celková životnosť anodizovaného výrobku sa taktiež zvyšuje.
14
4