prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LINHAI 500 4x4 PROMAX Čierna,Gray,Sand

Spoľahlivá technika, silný motor, pohodlné pruženia a atraktívny dizajn s LED-Matrix svetlomety - úžitkový Linhai 500 ProMax je pripravený zvládnuť všetky práce na farme, na chalupe, na poli alebo v lese. Pri každodennom používaní, na výlete aj v ťažkom teréne oceníte skvele obratný podvozok s nezávisle zavesenými kolesami, elektrické prepínanie pohonu 2x4 / 4x4 s uzamykateľnými diferenciály a výbornú ovládateľnosť tejto plne vybavené výkonné univerzálne štvorkolky.
500 4x4 PROMAX Čierna,Gray,Sand
Akcia
SPOĽAHLIVÝ A VÝKONNÝ MOTOR:
Kvapalinou chladený jednovalec má dostatok sily pre ťažkú ​​prácu aj svižnú akceleráciu. Motor prenáša svoju silu na kolesá cez automatickú dvojrýchlostný prevodovku od popredného kanadského výrobcu CVTech. Prevodovka je vybavená redukciou do pomala, neutrálom a spiatočkou.

POHON 4X4:
Spoľahlivý, elektricky voliteľný pohon 4x4 zaisťuje výbornú trakciu na každom povrchu. Stlačením tlačidla na riadidlách sa sila motora prenáša na všetky kolesá, kedykoľvek potrebujete zvýšiť silu záberu. A v najťažšom teréne, kde už ani pohon 4x4 nepomáha, máte k dispozícii ešte aj elektrickú uzávierku predného alebo oboch diferenciálov. Pre ťažkú ​​prácu, v prudkých stúpaniach a pre ťahanie ťažkých nákladov je k dispozícii tiež účinný redukovaný prevod do sily.

UZÁVIERKA DIFERENCIÁLU:
Ľahko ovládateľná elektrická uzávierka predného (T3b) alebo oboch diferenciálov (L7e, Euro4) vám umožní s istotou vyjsť z blata, dostane vás ťažkého terénu, umožní vám zdolať akokoľvek ťažké miesto. Stačí len zastaviť a stlačiť tlačidlo uzávierky diferenciálu na riadidlách.

VYNIKAJÚCI PODVOZOK:
Výborná priechodnosť terénom a vysoká stabilita v zákrutách. Vynikajúci široký podvozok a tuhý rám s nízkym ťažiskom zaisťuje presné riadenie a ľahkú ovládateľnosť. Nezávislé zavesenie s veľkými zdvihy perovania vás nadchne zakaždým, keď zase opätovne zvíťazíte nad terénom, kam ste si predtým ani netrúfli. K vysokej obratnosti prispieva aj veľmi malý polomer otáčania.

LED-MATRIX SVETLOMETY:
Moderné technológie a prepracovaný dizajn. LED-Matrixové svetlomety priťahujú pozornosť, podčiarkujú hi-tech image stroje a dávajú mu dospelý vzhľad. Spoločne s LED svetlami pre denné svietenie sú tieto svetlá prepracovaná aj po funkčnej stránke, napríklad aj z hľadiska ochrany pri čelnom náraze.

MULTIFUNKČNÝ LCD DISPLEJ:
Prístrojová doska s modro podsvieteným LCD displejom je dobre čitateľná a poskytuje všetky dôležité informácie ako digitálny rýchlomer, digitálny otáčkomer, ukazovateľ najazdených km, ukazovateľ najazdených motohodín, indikátor zaradeného pohonu 2WD / 4WD / LOCK, ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny a digitálny palivomer.

PLNÁ VÝBAVA:
Cez vynikajúcu cenu ponúka Linhai 500 Promax už v základe plnou výbavou. Tá zahŕňa okrem LED osvetlenie napríklad atraktívne zliatinové ALU kolesá so značkovými pneumatikami, elektrický navijak s vysokou ťažnou silou 3000lbs a diaľkovým ovládaním, alebo ťažné zariadenie. Nechýba masívne predné a zadné ochranný rám, robustná nosiče vpredu aj vzadu, kryty páčiek a rúk alebo praktická akustická signalizácia smeroviek.
Motor
Typ: štvortaktný jednovalec SOHC
Objem: 492,8 cm3
Vŕtanie x zdvih: Ø87.5 x 82 mm
Zapaľovanie: CDI
Krútiaci moment: 38.8 Nm / 5500 ot./min
Chladenie: kvapalinou + elektrický ventilátor
hnacie systém
Pohon: 2x4 / 4x4, elektricky prepínateľný
Prevodovka: automatická - CVT variátor so spiatočkou, L / H / N / R
Uzávierka diferenciálu: L7e (Euro4) elektricky uzamykateľný diferenciál vpredu aj vzadu
T3b: elektrický uzamykateľný diferenciál vpredu
podvozok
Zavesenie predné: nezávislé, McPherson
Zavesenie zadné: nezávislá dvojité A-ramená
Pérovanie prednej: hydraulické tlmiče vinuté pružiny s 5polohovým nastavovaním
Pérovanie zadnej: hydraulické tlmiče vinuté pružiny s 5polohovým nastavovaním
Brzdy predné: 2x hydraulická kotúčová
Brzdy zadné: 1x hydraulická kotúčová (T3b)
2x hydraulická kotúčová (L7e)
Pneumatiky predné: AT25 x 8 - 12
Pneumatiky zadné: AT25 x 10 - 12
Rozmery a hmotnosti
Celková dĺžka: 2150 mm
Celková šírka: 1160 mm
Celková výška: 1270 mm
Výška sedadla: 915 mm
Svetlá výška: 253 mm
Rázvor: 1270 mm
Provozná hmotnosť: 371 kg
Palivová nádrž: 12,5 l
LINHAI 500 4x4 PROMAX Čierna,Gray,Sand
Farba: Čierna
4.999,- €
4.799
3.999,17 € bez DPH
LINHAI 500 4x4 PROMAX Čierna,Gray,Sand
Farba: Sand
4.999,- €
4.799
3.999,17 € bez DPH
LINHAI 500 4x4 PROMAX Čierna,Gray,Sand
Farba: Gray
4.999,- €
4.799
3.999,17 € bez DPH
400
7