prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

Segway SNARLER AT6 L LIMITED EPS BLACK/GREEN T3B

S predĺženým podvozkom a v maximálnej možnej výbave ponúka verzia Limited veľa pohodlia a luxusu. K tomu dostatok výkonu a výnimočné schopnosti v teréne. Vďaka mobilnej aplikácii s chytrými funkciami máte všetko pod kontrolou.
SNARLER AT6 L  LIMITED EPS BLACK/GREEN T3B
KRÁSNY AJ PRAKTICKÝ
- Atraktívny dizajn Snarlera je zároveň aj praktický. Široké blatníky sú dokonale účinné, aj bez doplnkových lemov budete na Snarleru patriť k najčistejším jazdcom. Máloktorá štvorkolka vás pred blatom ochráni tak, ako Snarler.

VYSPELÉ LED TECHNOLÓGIE
- Moderné Full-LED osvetlenie skvele svieti, dáva stroju nezameniteľný dospelý vzhľad a zaisťuje vynikajúcu viditeľnosť vo dne aj v noci.

MECHANICKÉ ZVIERA
- Dizajn Snarlera je sebavedomý, dynamický a radikálne odlišný od všetkých bežných trendov. Snarler je ako mechanické zviera v lese.

VÝKONNÝ DOHC MOTOR
- Kvapalinou chladený štvortaktný jednovalec DOHC úplne novej generácie s objemom 570 ccm má výkon 44 koní a 48 Nm krútiaceho momentu. To z neho robí jeden z vôbec najvýkonnejších motorov tejto objemovej triedy. Či budete šplhať po skalách alebo ťahať ťažké stromy, s výkonom si proste nemusíte robiť starosti.

PIEST CHLADENÝ OLEJOM
- Špeciálne trysky rozstrekujúce zospodu dva prúdy oleja na dno piestu a tým ho účinne ochladzujú. Výsledkom je vysoká spoľahlivosť a účinnosť motora.

DVA CHLADIČE
- Vďaka dvojitému chladenia s vodným chladičom a chladičom oleja pracuje motor neustále pri optimálnej teplote, aj v extrémnych podmienkach.

BUDÚCNOSŤ UŽ DNES
- Snarler ponúka doslova revolučný konektivitu. Aplikácia v smartfóne umožňuje na diaľku ovládať strojové štartovať a nastavovať. Vďaka tejto mobilnej aplikácii môžete využívať najrôznejšie funkcie, ktoré vám ešte viac spríjemnia jazdu s vaším Snarlerem.
- ANDROID
- IOS

Airlock - Snarlera môžete naštartovať mobilným telefónom pomocou Bluetooth. Cez mobilnú aplikáciu tiež môžete stroj odomknúť na diaľku namiesto kľúča.

Individuálne nastavenie - Nastavte si obmedzenie rýchlosti alebo účinnosť posilňovača riadenia pomocou svojho chytrého telefónu. Prispôsobte si Snarlera presne podľa vašich potrieb a užite si jazdu ešte viac!

Automatické núdzové volanie - Zadajte si kontaktnú osobu pre prípad núdze a v prípade vážnej nehody alebo prevrátenia aplikácia automaticky pošle SMS aj so súradnicami vašej kontaktnej osobe.

Buďte v spojení - Spojte sa s priateľmi. Offline mapy, bezdrôtová lokalizácia a bezdrôtové telefonovanie vám pomôžu si aktívne vychutnať spoločné jazdy.

Dáta v reálnom čase - Údaje o vozidle, vzdialenosť k cieľu, okamžitý krútiaci moment a výkon motora, nastavenie posilňovača riadenia, denná prejdená vzdialenosť, záznamy rýchlosti a ďalšie, to všetko máte v mobile.

PRUŽENIE EXTREME PERFORMANCE
- Plne nastaviteľné plynokvapalinové tlmiče s oddelenou nádobkou a progresívne pružiny s nastaviteľným predpätím prináša skvelé jazdné vlastnosti, výbornú ovládateľnosť a istotu, že zdoláte aj najťažšie terén.

MIMORIADNE PEVNÝ RÁM
- Rám z chróm-molybdénovej ocele je oveľa pevnejší ako bežná oceľ. Tuhý a odolný rám zaručuje vynikajúcu stabilitu a dokonale presný pocit z jazdy.

SUVERÉNNY V KAŽDOM TERÉNE
- Pohon 2WD / 4WD, dva diferenciály * s elektrickými uzávierkami a špičkové pneumatiky s vynikajúcou trakciou - sa Snarlerem vás žiadna prekážka nezastaví.
* podľa špecifikácie

VŠESTRANE PRAKTICKÝ
- Elektrický navijak vás spoľahlivo dostane z akejkoľvek situácie. Na masívne nosiče môžete naložiť 120 kg, alebo namontovať praktické držiaky príslušenstva.

POSILŇOVAČ RIADENIA
- Posilňovač riadenia pracuje úplne automaticky, a to hneď v troch režimoch. Svoju účinnosť nastavuje sám v závislosti na rýchlosti vašej jazdy alebo podľa toho, či máte zapnutú prednú uzávierku. Prvé dva režimy si navyše môžete nastaviť ešte cez mobilnú aplikáciu individuálne pre váš štýl jazdy, pre rôzne terény a podmienky.

KOLESÁ BEADLOCK
- Pevné a ľahké kolesá BEADLOCK na Snarlerovi sú takmer umelecké diela. Systém BEADLOCK zabraňuje skĺznutiu pneumatiky z ráfika a vydrží drsné zaobchádzanie.

NÁDRŽ NA 23L
- Nádrž na 23 litrov. U šesťstovky! S takou zásobou môžete preskúmať ďaleko viac ciest, zažiť ďaleko viac zážitkov, pracovať bez neustálych starostí o tankovanie.

ÚLOŽNÉ PRIESTORY
- Na výletoch i pri každodennej práci je na nezaplatenie dostatok úložných priestorov. Príručný box pred sedadlom pojme všetky veci, ktoré chcete mať pri ruke, veľká zadná schránka je navyše uzamykateľná.
Motor
typ: štvortaktný jednovalec DOHC
objem: 570 ccm
výkon: 44 k
Točivý moment: 48 Nm
Palivový systém: elektronické vstrekovanie paliva (EFI)
chladenie: kvapalinou a olejom + olejom chladený piest
hnacie systém
pohon: 2x4 / 4x4, elektricky prepínateľný
Prevodovka: automatická CVT, P / R / N / L / H
Motorová brzda: áno
Predný diferenciál: elektricky uzamykateľný
Zadný diferenciál: elektricky uzamykateľný (podľa špecifikácií)
Podvozok
rám: vysoko pevný rám z chróm-molybdénovej ocele, predĺžený rázvor
Posilňovač riadenia: elektrický s variabilným účinkom
zavesenie: nezávislé, dvojité A-ramená
Pruženie: plne nastaviteľné, s progresivnými pružinami, plynokvapalinové tlmiče s oddelenou nádobkou (Piggyback)
Zdvih: 180 mm vpredu / 210 mm vzadu
Brzdy: hydraulické kotúčové
Kolesá: 14" hliníkové disky so systémom Beadlock
Pneu: predný 26 x 8 - 14 / zadný 26 x 10 - 14
Rozmery a hmotnosti
Celková dĺžka: 2 350 mm
Celková šírka: 1 280 mm
Celková výška: 1 430 mm
Svetlá výška: 270 mm
Rázvor: 1 450 mm
Výška sedla: 930 mm
Hmotnosť bez náplní: 385 kg
Predný nosič: nosnosť 40 kg, kompozitný, s protišmykovým povrchom
Zadný nosič: nosnosť 80 kg, kompozitný, s protišmykovým povrchom
Palivová nádrž: 23 l
Výbava
dvojité sedadlo s opierkou pre spolujazdca a integrovanými madlami, elektrický posilňovač riadenia, elektrický navijak, ťažné zariadenie, kompozitné nosiče vpredu aj vzadu, digitálny multifunkčný displej, Full-LED osvetlenie, predný ochranný rám, zadný ochranný rám, bočné ochranné rámy, 14 "hliníkové disky so systémom BEADLOCK, 26" pneu, plne nastaviteľné pruženie s progresívne vinutými pružinami, ochranné kryty rukovätí, Smart Commanding System (SCS) + mobilné aplikácie Segway Powersports
Homologizácia: L7e / T3b / Off-Road
Vodičské oprávnenie: skupina B1, B (osobný automobil)
385
7









Podobné produkty: