prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LINHAI 570 4x4 Promax

Viac sily, viac výkonu, vyššia rýchlosť a atraktívny dizajn s LED-Matrix svetlometmi - úžitkový Linhai 570 ProMax je pripravený zvládnuť všetky práce na farme, na chalupe, na poli alebo v lese. Pri každodennom používaní, na výlete aj v ťažkom teréne oceníte skvele obratný podvozok s nezávisle zavesenými kolesami, elektrické prepínanie pohonu 2x4/4x4 s uzamykateľnými diferenciálmi a výbornú ovládateľnosť tejto plne vybavenej výkonnej univerzálnej štvorkolky.
570 4x4 Promax
Akcia
SILNEJŠÍ MOTOR
Nový jednovalcový vstrekovaný motor má výkon zvýšený a viac ako dostatok sily na ťažkú ​​prácu i svižné zrýchlenie. Moderné vstrekovanie paliva prináša nízku spotrebu a nízke emisie. Prenos výkonu zaisťuje spoľahlivá automatická prevodovka od popredného kanadského výrobcu CVTech, ktorá je vybavená aj parkovacou polohou P.

POHON 4x4
Spoľahlivý, elektricky voliteľný pohon 4x4 zaisťuje výbornú trakciu na každom povrchu. Stlačením tlačidla na riadidlách sa sila motora prenáša na všetky kolesá, kedykoľvek potrebujete zvýšiť silu záberu. A v najťažšom teréne, kde už ani pohon 4x4 nepomáha, máte k dispozícii ešte aj elektrickú uzávierku predného alebo oboch diferenciálov. Pre ťažkú ​​prácu, v prudkých stúpaniach a pre ťahanie ťažkých nákladov je k dispozícii aj účinný redukovaný prevod do sily.

UZÁVIERKA DIFERENCIÁLU
Ľahko ovládateľná elektrická uzávierka oboch diferenciálov (vám umožní s istotou vyjsť z blata, dostane vás ťažkého terénu, umožní vám zdolať akokoľvek ťažké miesto. Stačí len zastaviť a stlačiť tlačidlo uzávierky diferenciálu na riadidlách.

VYNIKAJÚCI PODVOZOK
Výborná priechodnosť terénom a vysoká stabilita v zákrutách. Vynikajúci široký podvozok a tuhý rám s nízkym ťažiskom zaisťuje presné riadenie a jednoduchú ovládateľnosť. Nezávislé zavesenie s veľkými zdvihmi pruženia vás nadchne zakaždým, keď zase opätovne zvíťazíte nad terénom, kam ste si predtým ani netrúfli. K vysokej obratnosti prispieva aj veľmi malý polomer otáčania.

LED MATRIX SVETLOMETY
Moderné technológie a prepracovaný design. LED-Matrixové svetlomety priťahujú pozornosť, podčiarkujú hi-tech imidž stroja a dávajú mu dospelý vzhľad. Spoločne s LED svetlami pre denné svietenie sú tieto svetlá prepracované aj po funkčnej stránke, napríklad aj z hľadiska ochrany pri čelnom náraze.

MULTIFUNKČNÝ LCD DISPLEJ
Prístrojová doska s modro podsvieteným LCD displejom je dobre čitateľná a poskytuje všetky dôležité informácie ako digitálny rýchlomer, digitálny otáčkomer, ukazovateľ najazdených km, ukazovateľ najazdených motohodín, indikátor zaradeného pohonu 2WD/4WD/LOCK, ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny a digitálny palivomer.

PLNÁ VÝBAVA
Napriek vynikajúcej cene ponúka Linhai 570 Promax už v základe plnú výbavou. Tá zahŕňa okrem LED osvetlenia napríklad atraktívne liate ALU kolesá so značkovými pneumatikami, elektrický navijak s vysokou ťažnou silou 3000lbs a diaľkovým ovládaním, alebo ťažné zariadenie. Nechýba masívny predný a zadný ochranný rám, robustné nosiče vpredu aj vzadu, kryty páčok a rúk alebo praktická akustická signalizácia blikačov.
Motor:
Typ: štvortaktný jednovalec SOHC so vstrekovaním paliva DELPHI
Objem: 499.5 cm3
Vŕtanie x zdvih: Ø 91 x 76,8 mm
Zapaľovanie: CDI
Chladenie: kvapalinou + elektrický ventilátor
Hnací systém:
Pohon: 2x4/4x4, elektricky voliteľný
Prevodovka: automatická - CVT variátor so spiatočkou, L/H/N/R
Prenos výkonu:L7e (Euro5)elektricky uzamykateľný diferenciál vpredu aj vzadu
Podvozok:
Zavesenie predné: nezávislé, McPherson
Zavesenie zadné: nezávislé dvojité A-ramená
Pérovanie predné: hydraulické tlmiče, vinuté pružiny s 5-polohovým nastavovaním
Pérovanie zadné: hydraulické tlmiče, vinuté pružiny s 5-polohovým nastavovaním
Brzdy predné: 2x hydraulická kotúčová
Brzdy zadné: 2x hydraulická kotúčová (L7e)
Pneumatiky predné: AT25 x 8 - 12
Pneumatiky zadné: AT25 x 10 - 12
Rozmery a hmotnosti:
Celková dĺžka: 2240 mm
Celková šírka: 1160 mm
Celková výška: 1480 mm
Výška sedadla: 940 mm
Svetlá výška: 253 mm
Rázvor: 1270 mm
Prevádzková hmotnosť: 371 kg
Nádrž: 12,5 l
Displej: Digitálny multifunkčný displej s funkciami rýchlomer,otáčkomer, počítadlo najazdenej vzdialenosti,počítadlo najazdených motohodín,digitálny palivomer, palubné hodiny,ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny
Kontrolky:pohon 2WD/4WD/LOCK,neutrál, spiatočka,ukazovatele smeru,diaľkové svetlá
Výbava:Priraditeľný pohon 4x4 s elektrickou uzávierkou diferenciálov,elektrický navijak 3000lbs s diaľkovým ovládaním ťažné zariadenie,dizajnové ALU kolesá so značkovými pneumatikami,masívny predný a zadný ochranný rám,robustný predný a zadný nosič,kryty páčok a rúk LED-Matrix svetlomety,akus blikačov
Homologizácia pre cestnú premávku:áno, L7e (vodičské oprávnenie skupiny B - automobil)
Registračná značka (ŠPZ) v cene (pri preberaní stroja obdržíte čistopis technického preukazu)


LINHAI 570 4x4 Promax
Farba: SAND
5.849,- €
5.449
4.540,83 € bez DPH
LINHAI 570 4x4 Promax
Farba: ČIERNA
5.849,- €
5.449
4.540,83 € bez DPH
LINHAI 570 4x4 Promax
Farba: ČERVENÁ
5.849,- €
5.449
4.540,83 € bez DPH
LINHAI 570 4x4 Promax
Norma : EURO 5
6.299,- €
5.899
4.915,83 € bez DPH
371
5