prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LINHAI M570L EPS 4x4 r

Viac sily, viac výkonu, vyššia rýchlosť a množstvo technických vylepšení prináša Linhai M570L EPS s úplne novým silnejším motorom a posilňovačom riadenia. Nové alu kolesá ešte viac podčiarkujú atraktivitu stroja, kompletne prepracovaný digitálny displej zobrazuje informácie čitateľnejšie a prehľadnejšie. Radiaca páka teraz padne ešte lepšie do ruky a umožňuje presnejšie radenie. Vyššia svetlá výška výrazne zlepšuje priechodnosť ťažkým terénom. Predĺžený rázvor a elektricky ovládaný pohon 2x4/4x4 s elektrickou uzávierkou diferenciálov si poradia aj s drsným terénom. Spolujazdec ocenia nové pohodlné zadné madlá. S elektrickým posilňovačom riadenia, výbornou ovládateľnosťou, vysokou úžitkovou hodnotou a vyhlásenou odolnosťou sa Linhai M570L EPS radí medzi top favoritov strednej triedy.
M570L EPS 4x4 r
Akcia
SILNEJŠÍ MOTOR
Nový jednovalcový vstrekovaný motor má výkon zvýšený a viac ako dostatok sily na ťažkú ​​prácu i svižné zrýchlenie. Moderné vstrekovanie paliva prináša nízku spotrebu a nízke emisie. Prenos výkonu zaisťuje spoľahlivá automatická prevodovka od popredného kanadského výrobcu CVTech, ktorá je vybavená aj parkovacou polohou P.

POSILŇOVAČ RIADENIA
Elektrický posilňovač riadenia uľahčuje riadenie a prispieva ku komfortu jazdy. Riadenie preto vyžaduje len minimálnu námahu, a to aj v malých rýchlostiach alebo pri státí na mieste, a ani dlhá jazda alebo celodenná práca vás neunaví. Posilňovač riadenia nielen upokojuje jazdu a zlepšuje ovládateľnosť a jazdný komfort, ale tiež funguje ako tlmič nárazov do riadidiel keď predné koleso narazí na kameň, dieru či peň, väčšinu energie pohltí posilňovač a náraz vám nevyrazia riadidlá z ruky.

POHON 4x4
Spoľahlivý elektricky priraditeľný pohon 4x4 s elektrickou uzávierkou predného diferenciálu zaisťuje optimálnu trakciu na akomkoľvek povrchu. Jednoduchým stlačením tlačidla na riadidlách je výkon motora prenášaný na obe nápravy, kedykoľvek potrebujete zvýšenú silu záberu. A v najťažšom teréne, kde už ani pohon všetkých kolies nepomáha, máte k dispozícii ešte elektrickú uzávierku predného diferenciálu. Na ťažkú ​​prácu, v prudkých stúpaniach a na ťahanie ťažkých nákladov je navyše k dispozícii aj účinný redukovaný prevod do sily.

UZÁVIERKA PREDNÉHO DIEFERENCIÁLU
Ľahko ovládateľná elektrická uzávierka predného diferenciálu vás dostane z bahna, blata, ťažkého a klzkého terénu, pokiaľ sa jedno predné koleso začne pretáčať. Po zaradení pohonu všetkých kolies (4x4) a zapnutí uzávierky diferenciálu ide výkon rovnomerne na obe hnané predné kolesá, čo vám umožní s istotou vyjsť, prejsť, vyšplhať a zdolať akékoľvek ťažké miesto. Stačí len zastaviť a stlačiť tlačidlo uzávierky diferenciálu na riadidlách.

PREDĹŽENÝ PODVOZOK
Výborná priechodnosť terénom a vysoká stabilita v zákrutách a pri rýchlej jazde - vynikajúci podvozok so širokým rozchodom a tuhý rám s nízkym ťažiskom zaisťujú príjemné riadenie a jednoduchú ovládateľnosť. Nezávislé zavesenie všetkých kolies s vysokými zdvihmi pruženia a zväčšená svetlá výška vás nadchne zakaždým, keď opäť zvíťazíte nad terénom, kam ste si predtým ani netrúfli. Výkonný štvorkotúčový brzdový systém vás spoľahlivo zastaví, či už brzdíte z vysokých rýchlostí alebo s ťažkým prívesom z prudkého kopca.

MODERNÉ LED OSVETLENIE
Moderné LED osvetlenie podčiarkuje atraktívny dizajn štvorkolky. LED svetlá pre denné svietenie efektne dopĺňajú agresívny vzhľad vysokovýkonných dvojitých projektorových svetlometov a spoločne s LED smerovačmi dávajú stroju dospelý vzhľad. Vysoko svietivá LED technika je použitá aj pri zadnom osvetlení.

ZADNÝ ÚLOŽNÝ PRIESTOR
Na výletoch aj pri každodennej práci je k dispozícii veľký uzatvára-teľný úložný priestor za zadnou sedačkou. Svoje veci tak máte neustále po ruke, vždy pripravené na použitie, keď ich budete potrebovať.

NOVÝ LCD DISPLEJ
Digitálny LCD displej je kompletne prepracovaný, aby zobrazoval informácie čitateľnejšie a prehľadnejšie, a poskytuje všetky dôležité údaje: rýchlomer, otáčkomer, ukazovateľ počtu najazdených km, ukazovateľ najazdených motohodín, indikátor pohonu 2x4/4x4, teplomer chladiacej kvapaliny a digitálny palivomer. Samostatné kontrolky signalizujú zaradenú rýchlosť, spiatočku, neutrál, polohu Parking, nedostatok oleja, rozsvietenie diaľkových, smerových a výstražných svetiel; nechýba kontrolka motora.

BOHATÁ VÝBAVA V CENE
Napriek veľmi priaznivej cene ponúka Linhai M570L EPS bohatú výbavu už v základe. K nej patrí elektrický posilňovač riadenia, masívny predný ochranný rám, zadný nosič batožiny, dizajnové alu kolesá so značkovými pneumatikami, elektrický navijak 3000 lbs a diaľkovým ovládaním, ťažné zariadenie, kryty páčok a rúk, designové spätné zrkadlá, oceľové nosiče vpredu a vzadu, LED svetlá pre denné svietenie, LED blikače a LED koncové svetlá, USB zásuvka, 12V zásuvka a praktická akustická signalizácia blikačov a zaradené spiatočky.
Motor:
Typ: štvortaktný jednovalec SOHC so vstrekovaním paliva DELPHI
Objem: 499.5 cm3
Zapaľovanie: ECU
Chladenie: kvapalinou + elektrický ventilátor
Hnací systém:
Pohon: 2x4/4x4, elektricky prepínateľný
Prevodovka: automatická, CVTech variátor so spiatočkou a parkovacou polohou, L/H/N/R/P
Uzávierka diferenciálu: predný aj zadný uzamykateľný diferenciál
Prenos výkonu: kardanom
Podvozok:
Zavesenie predné: nezávislé, McPherson
Zavesenie zadné: IRS / nezávislé dvojité A-ramená
Pérovanie predné: hydraulické tlmiče
Pérovanie zadné: hydraulické tlmiče
Brzdy predné: 2x hydraulická kotúčová
Brzdy zadné: 2x hydraulická kotúčová + parkovacia brzda
Pneu predné: AT25 x 8 - 12
Pneu zadné: AT25 x 10 - 12
Rozmery a hmotnosti:
Celková dĺžka: 2330 mm
Celková šírka: 1180 mm
Celková výška: 1265 mm
Výška sedadla: 900 mm
Svetlá výška: 249 mm
Rázvor: 1455 mm
Hmotnosť bez náplní: 384 kg
Nosnosť: 204 kg
Ťažná sila: 200 kg
Palivová nádrž: 14,5 L
Displej:
Digitálny multifunkčný displej s funkciami: otáčkomer, rýchlomer, maximálne dosiahnuté otáčky motora, maximálna dosiahnutá rýchlosť, priemerná rýchlosť, 2 počítadlá dennej najazdenej vzdialenosti, počítadlo celkovo najazdenej vzdialenosti, denné počítadlo najazdených motohodín, celkové počítadlo najazdených motohodín, palivomer, diagnostický poruchový kód, hodiny
Kontrolky: pohon 4x4, zaradený prevod, prehriatie motora, motorový olej, ukazovatele smeru, osvetlenie
Výbava:Elektrický posilňovač riadenia, elektricky priraditeľný pohon 2x4/4x4 s elektrickou uzávierkou diferenciálov, predný ochranný rám, oceľové nosiče vpredu a vzadu, dizajnové alu kolesá so značkovými pneumatikami, elektrický navijak s ťažnou silou 3000lbs a diaľkovým ovládaním, ťažné zariadenie, spolujazdca, samostatné vyvýšené stúpačky a madlá pre spolujazdcov, LED svetlá pre denné svietenie, dvojité projektorové svetlomety, LED zadné/brzdové/smerové svetlá, akustická signalizácia blikačov, úložný priestor pod zadným nosičom, USB zásuvka
Homologizácia pre cestnú premávku: áno, L7e (vodičské oprávnenie skupiny B - automobil)
Registračná značka (SPZ) v cene (pri preberaní stroja obdržíte čistopis technického preukazu)



LINHAI M570L EPS 4x4 r
Farba: SAND
6.499,- €
6.049
5.040,83 € bez DPH
LINHAI M570L EPS 4x4 r
Farba: ČIERNA
6.499,- €
6.049
5.040,83 € bez DPH
LINHAI M570L EPS 4x4 r
Farba: ČERVENÁ
6.499,- €
6.049
5.040,83 € bez DPH
LINHAI M570L EPS 4x4 r
Norma : EURO 5
6.699,- €
6.499
5.415,83 € bez DPH
384
5