prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

TGB BLADE 1000 LTX MAX EPS 4x4 Euro5

Modernizovaná vlajková loď ponúka ešte lepšiu funkčnosť a ešte atraktívnejší design. Novinka prichádza s úplne novým veľkým farebným TFT displejom s denným a nočným režimom, ktorý navyše disponuje aj Bluetooth pripojením k mobilnému telefónu. Pozornosť upútajú nové LED zadné svetlá s dynamickou funkciou blikačov. Výkon tejto vydarenej štvorkolky dodáva vôbec najsilnejší motor značky TGB, a samozrejme nechýba nič z toho, čo robí Blada 1000 LTX tak obľúbeným: pohon 2x4/4x4 s uzamykateľnými diferenciálmi, zosilnená automatická prevodovka s japonskými komponentmi, posilňovač riadenia s variabilným účinkom, predĺžený podvozok dostatkom miesta pre dvoch a ťažné zariadenie. Vydarený vzhľad nového modelu podčiarkujú LED-Matrixové svetlomety a atraktívne kolesá s farebne odlíšenými segmentmi.
BLADE 1000 LTX MAX EPS 4x4 Euro5
Novinka
Silný motor V-Twin 1000 EFI
Dvojvalcový V-Twin je jedným z najväčších motorov sveta štvorkoliek. So svojim obrovským výkonom a vysokým krútiacim momentom dáva štvorkolke špičkovú dynamiku a mohutnú ťažnú silu. Elektronické vstrekovanie zaručuje spoľahlivé štarty, čisté spaľovanie a nízku spotrebu.

Predĺžený podvozok
Predĺžený rázvor poskytuje vodičovi aj spolujazdcovi dostatok miesta na samostatných sedačkách, a zaisťuje lepšiu stabilitu pri jazde v kopcoch. Nezávislé zavesenie všetkých kolies, vysoké svetlá výška a podvozok s veľkými nájazdovými uhlami zaisťuje vynikajúcu priestupnosť ťažkým terénom. Dvojité A-ramená, zavesené v puzdrách zo špeciálneho materiálu DuPont, zaisťujú presné riadenie, lepšiu stabilitu a vysokú životnosť.

Variabilný posilňovač riadenia s troma režimami
Elektrický posilňovač s variabilným účinkom a tromi voliteľnými režimami výrazne zmenšuje sily v riadení. Posilňovač zároveň funguje aj ako tlmič úderov do riadidiel. Keď predné koleso narazí na kameň, dieru alebo peň, náraz vám nevyrazia riadidlá z ruky, pretože väčšinu energie nárazu pohltí posilňovač.

Pohon 4x4 s dvoma diferenciálmi
Pohon 4x4 s dvoma elektricky uzamykateľnými diferenciálmi prináša optimálnu trakciu vo všetkých podmienkach. V ťažkom teréne alebo pri rýchlej jazde umožňuje optimálne nakonfigurovať pohon, takže vás nič nezaskočí. Výsledkom je vynikajúca priechodnosť terénom, príjemná jazda a ľahké riadenie.

Kotúčové brzdy na všetkých kolesách
Štyri brzdové kotúče s pancierovanými hadičkami a integrovaným ovládaním vám dodajú dôveru pri jazde s nákladom alebo pri posúvaní vašich jazdeckých schopností.

Moderné FULL-LED osvetlenie
Atraktívne predné LED-matrixové svetlomety majú vynikajúci svetelný výkon a zvyšujú úroveň bezpečnosti štvorkolky. Vo svetlometoch sú zabudované predné LED blikače a svetlá pre denné svietenie. LED technológie ponúkajú vysokú spoľahlivosť a veľký svetelný výkon pri nízkom odbere elektrickej energie.

Dynamické zadné blikače
Nové moderné LED zadné svetlá ponúkajú vyššiu viditeľnosť, väčšiu bezpečnosť, a navyše sú vybavené atraktívnou dynamickou funkciou blikačov.

Nový TFT displej
Nový farebný TFT displej s automatickým prepínaním denného a nočného režimu prehľadne zobrazuje rýchlosť jazdy, digitálny otáčkomer, stav paliva, zaradený pohon 2WD/4WD, režim posilňovača, zaradený prevod, teplotu chladiacej kvapaliny a denné počítadlo kilometrov. Displej navyše disponuje aj Bluetooth pripojením k mobilnému telefónu a možnosťou nastavenia upozornenia na nastavenú rýchlosť.

Bohatá výbava
TGB Blade 1000 LTX MAX už v základe ponúka mimoriadne bohatú výbavu. Nechýba trojrežimový posilňovač riadenia, elegantné 14" hliníkové disky s farebnými akcentmi, značkové pneumatiky Maxxis Bighorn, chrániče rúk, robustný predný nárazník, moderné kompozitné nosiče, sedadlo spolujazdca s opierkou chrbta, madlá pre spolujazdca, Full-LED osvetlenie s dynamickými zadnými blikačmi, zásuvka, ťažné zariadenie a elektrický navijak 3000 lbs.

Displej: TFT digitálny displej s funkciami: otáčkomer, rýchlomer, maximálne dosiahnuté otáčky motora, maximálna dosiahnutá rýchlosť, priemerná rýchlosť, 2 denné počítadlá najazdenej vzdialenosti, počítadlo celkovo najazdenej vzdialenosti, denné počítadlo najazdených motohodín, celkové počítadlo najazdených motohodín, palivomer, zobrazenie režimu posilňovača , diagnostické a poruchové kódy, hodiny
Kontrolky: pohon 4x4, zaradený prevod, prehriatie motora, motorový olej, ukazovatele smeru, osvetlenie
Osvetlenie: Full LED matrix predné svetlomety, LED svetlá pre denné svietenie, LED blikače, EVO LED zadné svetlá

Výbava: Homologované ťažné zariadenie, elektrické prepínanie pohonu 2x4/4x4 s dvoma uzamykateľnými diferenciálmi (L7e), trojrežimový posilňovač riadenia s variabilným účinkom, špičkové tlmiče EVO, pancierované brzdové hadičky, atraktívne 14-palcové hliníkové disky, značkové pneumatiky Maxxis Big kompozitové nosiče batožiny vpredu aj vzadu, samostatné sedadlo pre spolujazdca s opierkou chrbta a madlami, opierky nôh pre spolujazdca, vodotesný navijak 3000lbs, 12V zásuvka, Full-LED osvetlenie

Legislatíva a schválenie: Homologizácia pre cestnú premávku: áno (vodičské oprávnenie skupiny B - automobil) T3b / L7e (Euro5) Registračná značka (SPZ) v cene (spolu so štvorkolkou získate čistopis Technického preukazu)
Motor Typ: štvortaktný dvojvalec SOHC do V, EFI
Objem: 997 cm3
Vŕtanie x zdvih: Ø 92 x 72.0 mm
Kompresný pomer: 10.2 1
Výkon: 83 k (60,9 kW) / 6750 ot/min.
Chladenie: kvapalinou + elektrický ventilátor
Podvozok Zavesenie predné: nezávislé, dvojité A-ramená
Zavesenie zadné: nezávislé, dvojité A-ramená
Pérovanie predné: kvapalinové tlmiče EVO + päťpolohovo nastaviteľné predpätie pružín
Pérovanie zadné: kvapalinové tlmiče EVO + päťpolohovo nastaviteľné predpätie pružín
Brzdy predné: 2x hydraulická kotúčová, Ø 230 mm
Brzdy zadné: 2x hydraulická kotúčová
Pneumatiky predné: AT26 x 9 - 14
Pneumatiky zadné: AT26 x 11 - 14
Celková dĺžka: 2330 mm
Celková šírka: 1200 mm
Celková výška: 1290 mm
Svetlá výška: 260 mm vpredu / 290 mm vzadu
Rázvor: 1445 mm
Prevádzková hmotnosť: 451 kg
Palivová nádrž: 23 l
451
5