prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LINHAI M210 EFi 2x4

Úplne nový Linhai M210 má oproti predchodcovi M150 väčší a výkonnejší motor, prepracovaný podvozok a vylepšené parametre. Nový podvozok je vďaka zväčšeným rozmerom stabilnejší a pohodlnejší pre dvoch jazdcov, a vďaka lepšiemu pruženiu zvládne aj ťažšie terény. Nový väčší motor EFI dáva o 50% viac koní. Spoľahlivá nenáročná úžitková štvorkolka tak urobí veľa práce, spoľahlivo vás dopraví z miesta na miesto, a zakaždým vás prekvapí svojou odolnosťou a prevádzkovou nenáročnosťou. Napriek tomu, že ide o cenovo najdostupnejšiu úžitkovú štvorkolku značky Linhai, vo výbave nájdete oceľové nosiče vpredu aj vzadu, opierku chrbta spolujazdca, predné svetlomety s LED denným svietením, ťažné zariadenie, oceľové kolesá a ďalšie.
M210 EFi 2x4
Akcia
Nový výkonnejší motor
Úplne nový motor so zväčšeným objemom má vďaka novému systému vstrekovania o 50% viac sily v porovnaní s predchádzajúcim modelom. Linhai M210 tak ľahko zvláda prácu, jazdu v teréne aj s vozíkom, výlety aj zábavu. Pre kultivovanejšiu jazdu je motor vybavený vyvažovacím hriadeľom; k tomu navyše veľmi priaznivá spotreba, nízke prevádzkové náklady a pohodlné elektrické štartovanie.

Robustnejší podvozok
Nový rám dodáva väčšiu stabilitu a zaisťuje ľahké riadenie a príjemné ovládanie. Nezávislé predné zavesenie s dvojitými ramenami zaručuje dobrú priechodnosť terénom, spoľahlivé kotúčové brzdy majú dostatok sily na bezpečné zastavenie aj s naloženým prívesom.

Moderné osvetlenie
Atraktivitu stroja podčiarkuje moderné predné osvetlenie s akcentným LED denným svietením a vysokým svetelným výkonom.

Multifunkčný LCD displej
Modro podsvietená prístrojová doska s prehľadným a čitateľným multifunkčným LCD displejom poskytuje všetky dôležité informácie: digitálny rýchlomer, digitálny otáčkomer, ukazovateľ počtu najazdených km, denný ukazovateľ počtu najazdených km, ukazovateľ najazdených motohodín, digitálny palivomer. Nechýbajú kontrolky zaradené rýchlosti, neutrálu, spiatočky a diaľkových svetiel.

Bohatá výbava
Aj napriek tomu, že ide o najlacnejšiu úžitkovú štvorkolku Linhai, ponúka M210 bohatú výbavu už v základe. V nej nechýbajú oceľové nosiče batožiny vpredu aj vzadu, oceľové disky so značkovými pneumatikami, opierka chrbta spolujazdca, svetlomety s LED denným svietením, cestná homologácia pre dvoch a praktická akustická signalizácia zaradenej spiatočky.
Motor
Typ: štvortaktný vzduchom chladený jednovalec SOHC s elektronickým vstrekovaním EFI
Objem: 177.3 cm3
Vŕtanie x zdvih: Ø 62.5 × 57.8 mm
Zapaľovanie: CDI
Výkon: 8,07 kW / 6000 / min
Max. krútiaci moment: 12.98 Nm / 5000 /min
Štartovanie: elektrickým štartérom
Hnací systém
Pohon: 2x4
Prevodovka: automatická - CVT variátor so spiatočkou, F/N/R
Koncový prevod: reťazou
Podvozok
Zavesenie predné: nezávislé, McPherson s dvojitými A-ramami
Zavesenie zadné: pevná os na kyvnej vidlici
Pérovanie predné: hydraulické tlmiče
Pérovanie zadné: centrálny hydraulický tlmič
Brzdy predné: hydraulické kotúčové s ovládaním na riadidlách
Brzda zadná: hydraulická kotúčová s ovládaním na riadidlách
Pneumatiky predné: AT 21x7-10
Pneumatiky zadné: AT 22x10-10
Rozmery a hmotnosti
Celková dĺžka: 2058 mm
Celková šírka: 1048 mm
Celková výška: 1325 mm
Hmotnosť bez náplní: 208 kg
Užitočná nosnosť: 375 kg (vrátane jazdca)
Ďalšie vlastnosti
Displej: Digitálny multifunkčný displej s funkciami rýchlomer, otáčkomer, počítadlo najazdenej vzdialenosti, počítadlo najazdených motohodín, digitálny palivomer. Kontrolky neutrál, spiatočka, osvetlenie.
Legislatíva a schválenie
Homologizácia pre cestnú premávku: áno, T3b (vodičské oprávnenie skupiny B - automobil)
Registračná značka (SPZ) v cene (pri odovzdávaní stroja obdržíte čistopis technického preukazu)
Výbava v cene
Predný nárazník, oceľové nosiče batožiny vpredu aj vzadu, ťažné zariadenie, opierka pre spolujazdcov, značkové pneumatiky, predné svetlomety s LED denným svietením, oceľové disky.
375
5