prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

LINHAI 370 Promax EFI 4x4

LINHAI 370 Promax je základným modelom s pohonom všetkých kolies. Cenovo atraktívna úžitková štvorkolka má väčší a silnejší motor, skvelý pomer cena/výkon, a pohon 4WD, ktorý vás dokáže dostať z blata a zároveň vám poskytne maximálny pôžitok z jazdy. Vďaka novým LED svetlometom je nový model agresívnejší. Nový mechanizmus radenia je teraz presnejší a plynulejší. Cenovo atraktívna úžitková štvorkolka ponúka pohodlný podvozok, tichý spoľahlivý motor a príjemné riadenie. Vaša peňaženka zase ocenia, že ide o cenovo najdostupnejšiu pracovno-rekreačnú štvorkolku v tejto triede.
370 Promax EFI 4x4
Akcia
SPOĽAHLIVÝ MOTOR
Väčší a silnejší motor má dostatok sily na ťažkú ​​prácu aj svižnú jazdu. Nový kvapalinou chladený jednovalec s plynulejším a presnejším radením prenáša silu na kolesá cez automatickú dvojrýchlostnú prevodovku od poprednej kanadskej firmy CV Tech s neutrálom a spiatočkou.

POHON 4x4
Spoľahlivý elektricky ovládaný pohon 4x4 zaisťuje optimálnu trakciu na každom povrchu. Jednoduchým stlačením tlačidla na riadidlách sa výkon motora prenáša na predné aj zadné kolesá, kedykoľvek potrebujete zvýšenú silu záberu. Na ťažkú ​​prácu, v prudkých stúpaniach a na ťahanie ťažkých nákladov máte k dispozícii navyše aj účinný redukovaný prevod do sily.

PRÍJEMNÝ PODVOZOK
Široký, ľahko ovládateľný podvozok s vysokými zdvihmi pérovania a nízkym ťažiskom zaisťuje vysokú priechodnosť v teréne a vynikajúcu stabilitu pri jazde. Predné kolesá majú nezávislé zavesenie, výkonné kotúčové brzdy poskytujú presvedčivú brzdnú silu. K vynikajúcej obratnosti prispieva aj veľmi malý polomer otáčania.

LED METRIX SVETLÁ
Moderné technológie a prepracovaný design. LED Matrixové svetlomety priťahujú pozornosť, podčiarkujú hi-tech imidž stroja a dávajú mu dospelý vzhľad. Spoločne s LED svetlami pre denné svietenie sú tieto svetlá prepracované aj po funkčnej stránke, napríklad aj z hľadiska ochrany pri čelnom náraze.

MULTIFUNKČNÝ LCD DISPLEJ
Prístrojová doska s modro posvietením multifunkčným LCD displejom je dobre čitateľná a poskytuje všetky dôležité informácie: digitálny rýchlomer, digitálny otáčkomer, ukazovateľ počtu najazdených km, ukazovateľ počtu motohodín, indikátor zaradeného pohonu 2WD/4WD, ukazovateľ teploty chladiacej kvapaliny, alebo digitálny palivomer.

BOHATÁ VÝBAVA
Napriek svojej vynikajúcej cene ponúka Linhai 370 Promax bohatú výbavu už v základe. Tá zahŕňa okrem LED osvetlenia napríklad aj atraktívne ALU disky so značkovými pneumatikami, elektrický navijak 3000lbs a diaľkovým ovládaním, ťažné zariadenie, nechýbajú masívne nárazníky vpredu aj vzadu, moderné kompozitné nosiče, kryty rúk alebo praktická akustická signalizácia blikačov
Motor
Typ: štvortaktný jednovalec SOHC
Objem: 275 cm3
Vŕtanie x zdvih: Ø72.5 x 66.8 mm
Zapaľovanie: CDI
Chladenie: kvapalinou + elektrický ventilátor
Hnací systém
Pohon: 2x4 / 4x4, elektricky prepínateľný
Prevodovka: automatická - CVT variátor so spiatočkou, L/H/N/R
Koncový prevod: kardanovými hriadeľmi vpredu aj vzadu
Podvozok
Zavesenie predné: nezávislé, McPherson
Zavesenie zadné: kyvná vidlica / pevná os
Pérovanie predné: hydraulické tlmiče
Pérovanie zadné: hydraulické tlmiče
Brzdy predné: 2x hydraulická kotúčová
Brzdy zadné: 1x hydraulická kotúčová
Pneumatiky predné: AT24 x 8 - 12
Pneumatiky zadné: AT24 x 11 - 10
Rozmery a hmotnosti
Celková dĺžka: 2160 mm
Celková šírka: 1140 mm
Celková výška: 1270 mm
Výška sedadla: 865 mm
Svetlá výška: 183 mm
Rázvor: 1215 mm
Hmotnosť bez náplní: 298 kg
Palivová nádrž: 14,5 l



LINHAI 370 Promax EFI 4x4
FARBA: ČIERNA
4.199,- €
3.999
3.332,50 € bez DPH
LINHAI 370 Promax EFI 4x4
FARBA: ŠEDÁ
4.199,- €
3.999
3.332,50 € bez DPH
LINHAI 370 Promax EFI 4x4
FARBA: SAND
4.199,- €
3.999
3.332,50 € bez DPH
7