prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

Polaris GENERAL 1000 EPS DELUXE ABS

VYRAZTE NA ĎALŠIE DOBRODRUŽSTVO
GENERAL 1000. Utečte od davov a užite si jazdu podľa svojich predstáv.

- Brzdový systém ABS
- Odpruženie FOX 2.0 Podium QS3
- Zdvihy odpruženia 31,1 cm vpredu / 33,5 cm vzadu
- LED svetlomety
- 14" hliníkové kolesá a 27" pneumatiky Maxxis Coronado
- Pohon On-Demand AWD s režimom VersaTrac Turf
- Pohon On-Demand AWD s režimom VersaTrac Turf
- Ťažná kapacita 680 kg
- Športový nízkoprofilový predný nárazník
- Športová strecha ProFit
- Prémiový 8-reproduktorový Bluetooth AM/FM Soundbar
- Systém Ride Command

STEALTH GRAY
Už od 29 190 €
Traktor (Modelový rok 2023)
GENERAL 1000 EPS DELUXE ABS
UROBTE SI ZO VŠETKÉHO DOBRODRUŽSTVO
Hovoríte, že ste pripravení na všetko? Chcete stroj, ktorý je tiež pripravený na všetko? Zaobstarajte si GENERAL. Od ťahania a vlečenia až po navijaky a drsný terén - toto je všestranná pevná side-by-side, ktorá je pripravená zvládnuť všetko s vami.

UVEZIE VŠETKO
Deň plný dobrodružstva môže začať. Sklápacia korba s nosnosťou 272kg pojme všetko vaše vybavenie pre ďalšie úžasné zážitky v prírode.

UTIAHNE VŠETKO
Či už potrebujete priviezť drevo na oheň alebo naložiť vybavenie, zvážať klády alebo ťahať príves, s ťažnou kapacitou 680 kg to GENERAL ľahko zvládne.

CHRÁŇTE SVOJ TRÁVNIK
Aktivujte režim VersaTrac Turf Mode a zadný diferenciál sa ihneď odpojí pre zlepšenie manévrovacích schopností a aby uchránil váš trávnik pred stopami po pneumatikách.

VÁŠ ĎALŠÍ CIEĽ
Celodenná jazda v teréne je množstvo zábavy a GENERAL ju zvládne najpohodlnejšie zo všetkých crossoverov side-by-side. Navyše zníži únavu z celodenného cestovania, takže budete lepšie pripravení zvládnuť to, čo vás čaká nabudúce.



UPRAVTE SI HO PODĽA SEBA
So širokou ponukou origináleho príslušenstva Polaris, vrátane ľahko namontovateľného čelného skla a strechy, môžete ísť ešte ďalej, pokiaľ ide o mieru vášho pohodlia a ochrany.

MIMORIADNE SCHOPNÝ
Byť na špičke medzi crossovermi side-by-side znamená mať skutočné schopnosti – dokonalú kombináciu výkonu, odpruženia a ovládateľnosti.

Stabilný a obratný
Šírka 158,7 cm

Mäkké odpruženie
Zdvihy odpruženia 31,1 cm / 33,5 cm

Rýchla akcelerácia
Výkonný motor ProStar 1000

NAJLEPŠÍ CROSSOVER
Nie je nič lepšie, než sa vydať preč od davov a užiť si zábavu vonku. Výkon, všestrannosť a pohodlie, to je GENERAL 1000.

OBJAVTE KÚZLO NEZNÁMEHO
Užite si maximum dobrodružstva so strojom , ktorý to nikdy nevzdá. GENERAL, postavený na špičkovom podvozku, ožíva vďaka motoru s výkonom 100 koní a v pred ho ženie rýchlo pracujúci pohon všetkých kolies.

V TERÉNE JE DOMA
Vďaka najlepšej svetlej výške vo svjojej triede ( 30 cm ) ľahko prekonáte veľké prekážky a vyhnete sa poškodeniu pri jazde v ťažkom teréne.

NIČ HO NEZASTAVÍ
Hliníkové kolesá obuté 27" pneumatík vám poskytnú veľa trakcie a spoľahlivý záber v ťažkom teréne.

KOMFORT
Celodenná jazda po nerovnostiach, v koľajniciach, cez kamene a klády si môže vybrať svoju daň. Ale vďaka mäkkému pohodlnému odpruženiu, plynulému prenosu výkonu a stabilizátorom na zadnej náprave, ktoré zaisťujú špičkovú ovládateľnosť, môžete hodiť opatrné zaobchádzanie za hlavu.

DLHŠIE DNI
Dlhšie je to , čo robí z obyčajnej jazdy jazdu mimoriadnu. Čím dlhšie zdvihy odpruženia, tým dlhšie budete chcieť zostať vonku. S GENERALOM zažijete viac dobrodružstiev vďaka zdvihom 31,1 cm vpredu a 33,5 cm vzadu.

POHODLIE PRE KAŽDÉHO
GENERAL je účelovo navrhnutý tak, aby ideálne vyhovoval vodičovi aj spolujazdcovi. Vďaka nastaviteľnému volantu, posuvnému sedadlu vodiča a nastaviteľnej výške bezpečnostných pásov sa každý v kabíne bude cítiť pohodlne pri zdolávaní náročných terénov.

VÁŠ ĎALŠÍ CIEĽ
na otázku