prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

Polaris RZR TURBO R ULTIMATE

VZRUŠUJÚCI VÝKON. ROBUSTNÁ SILA.
RZR Turbo R nastavuje latku. Je neskutočne rýchly, mimoriadne obratný a má neuveriteľný výkon.

VERZIA ULTIMATE:
- Adaptívny podvozok DYNAMIX DV so 4 voliteľnými jazdnými režimami
- Adaptívne tlmiče FOX® 3.0 Live Valve X2
- Elektrický posilňovač riadenia s vysokou účinnosťou
- 7" displej RIDE COMMAND, zadná kamera
- Audiosystém Rockford Fosgate® Stage 2
- Pozdĺžne nastaviteľný volant s ovládacími tlačidlami
- Ramená s vysokou svetlou výškou
- Hliníková strecha
- 6bodové samonavíjacie bezpečnostné pásy
- Plné dvere

TURBO R HLAVNÉ VLASTNOSTI:
- Využiteľný zdvih 71 cm
- Systém odpruženia MaxLink
- 32" pneumatiky a hliníkové päťlúčové kolesá


VELOCITY BLUE
Už od 43 150 €
Homologizácia Off-Road - len pre použitie na závody (Modelový rok 2024)
RZR TURBO R ULTIMATE
Novinka
SILA
RZR Turbo R je vstupnou bránou do nového sveta vysokovýkonných side-by-side. Pripravte sa na nadšenie z preplňovaného motora, ktorý preukázal svoj výkon. Vyberte si medzi dvojmiestnou alebo štvormiestnou verziou, ktorá bude najlepšie vyhovovať vašim terénnym potrebám.

VÝKON NA POŽIADANIE
Turbodúchadlom preplňovaný štvortaktný dvojvalec s rozvodom DOHC s výkonom 181 koní poskytuje okamžitý výkon kedykoľvek zavelíte, a adrenalínové zrýchlenie zo zákruty do zákruty. A keď príde na náročné pasáže, ponúka Turbo R dostatok výkonu pri nízkych rýchlostiach, aby ste mohli prekonávať prekážky.

PRESNÉ RADENIE
Elektrický posilňovač riadenia s rýchlym prevodom zaisťuje presné ovládanie na nerovnostiach a vo výjazdoch zo zákrut.

PREDĹŽTE SI JAZDU
RZR Turbo R umožňuje jednoducho pripojiť výkonovo náročné príslušenstvá. 900wattový nabíjací systém, prídavná batéria a systém Polaris Pulse so 6 konektormi uľahčujúcu plg-and-play zapojenie.

ODOLNOSŤ
RZR je priekopníkom výkonných športových side-by-side. Žiadna iná side-by-side nenajazdila viac kilometrov v dunách a púštnom teréne, žiadna iná značka nemá väčšiu históriu.

Široký rozchod
Šírka 188 cm (74") pre stabilitu

Masívne pérovanie
71 cm využiteľného zdvihu

Maximalizovaná svetlá výška
Svetlá výška 40.6 cm

BEZKONKURENČNÉ SCHOPNOSTI
Robustná jednodielna konštrukcia rámu, predné ramená z uzavretých profilov a zosilnená ochranná klietka poskytujú bezkonkurenčnú odolnosť, takže môžete bez obáv zdolávať aj tie najnáročnejšie terény.

ROBUSTNÝ PODVOZOK
Systém odpruženia MaxLink vám umožní s istotou zdolávať vývraty, kamene a iné nerovnosti. Masívne predné ramená zvarené z oceľových profilov, dvojito uložené čapy ramien, zosilemé skrutky M14 a všetky ďalšie prvky odpruženia sú navrhnuté tak, aby zvládli aj ten najdrsnejší terén.

JEDNODIELNA KONŠTRUKCIA RÁMU
Kompaktný jednodielny rám drží všetko spoľahlivo na svojom mieste a umožňuje, aby odpruženie mohlo odvádzať svoju prácu a vy ste mohli znova a znova zdolávať extrémy s vedomím, že váš stroj je na to robený.

NÁBOJE KOLIES VCELKU S LOŽISKAMI
Náboje kolies vcelku s ložiskami chránia ložiská pred prachom, pieskom a nečistotami. Vaša RZR je tak odolnejšia , bude fungovať dlhšie na maximálny výkon a vy môžete jazdiť s kľudom aj v tom najdrsnejšom teréne.

OVLÁDATEĽNOSŤ
Výnimočný výkon vyžaduje výnimočnú kontrolu. RZR Turbo R vám ju poskytne vďaka širokému postoju, predĺženému rázvoru, masívnemu odpruženiu a štyrom revolučným jazdným režimom DYNAMIX DV.

ADAPTÍVNY PODVOZOK DYNAMIX DV
DYNAMIX DV je nová generácia najpokročilejšieho systému ovládania off-roadového odpruženia. Zbiera dáta viac ako 200-krát za sekundu a automaticky nastavuje každý tlmič tak , aby vás spoľahlivo udržala na zemi vďaka nezávislému nastavovaniu kompresie a odskoku.

SYSTÉM ODPRUŽENIA MAXLINK
Systém odpruženia MaxLink prináša revolučnú stabilitu. Uchytenie predných tlmičov priamo k spodným ramenám umožňuje použiť dlhšie tlmiče. Vzadu pomáha patentovaný systém zavesenia minimalizovať zmeny zbiehavosti zadných kolies po celej dĺžke masívneho zdvihu.

ULTRA-STABILNÝ
Bezkonkurenčná šírka 188 cm (74" ) a rázvor 243 cm RZR Turbo R tvorí ultrastabilnú platformu, ktorá vám umožní plne využiť vysokú svetlú výšku 40,6 cm a využiteľný zdvih odpruženia 71 cm.

JAZDNÉ REŽIMY DYNAMIX DV
Pokročilé odpruženie vyvinuté pre pohodlnú jazdu aj v najextrémnejšom teréne.

REŽIM BAJA
V režime Baja získate vysokú dynamickú jazdnú výšku, agresívnejšie zatáčanie, zrýchlene vrátenie tlmičov a vyššiu polohu
predku, aby podvozok RZR ľahšie zvládal tvrdé rany a dopady na predné kolesá. Je to perfektné nastavenie, keď chcete vyraziť do toho najdrsnejšieho terénu , ktorý existuje.

REŽIM ROCK
Keď je čas šplhať sa do skál a kopcov, režim Rock vám poskytne nastavenia s vysokým útlmom kompresie, aby maximalizoval svetlú výšku. Navyše neustále meria uhol sklonu svahu, aby ideálne nastavil pérovanie tak, aby tieto sklony a náklony vyrovnávalo.

REŽIM TRACK
Posilňovač riadenia je nastavený pre maximálnu spätnú väzbu a väčší cit v riadení, zataľ čo útlmy sú nastavené tak , aby znižovali jazdnú výšku a tým aj výšku ťažiska. Výsledkom sú rýchlejšie časy na tvrdom povrchu a v kľukatých lesných zákrutách.

REŽIM COMFORT
V komfortnom režime sa zníži útlm kompresie a odskoku pre zaistenie maximálneho pohodlia pri jazde. Súčasne sa zvyšuje účinok posilňovača pre ľahšie a ľahšie riadenie.

BEZKONKURENČNÉ POHODLIE
RZR Turbo R, to je viac než len bezkonkurenčné schopnosti a brutálna sila. Sú to aj špičkové technológie, ktoré spríjemňujú vaše dobrodružstvo v teréne.
TYP MOTORU: 4-taktný dvojvalec DOHC preplňovaný turbodúchadlom
OBJEM VALCOV: 925 ccm
PALIVOVÝ SYSTÉM: Elektronické vstrekovanie paliva
PREVODOVKA / KONCOVÝ POHON: Automatická, P/R/N/L/H
TYP POHONU: Isolated Xtreme Performance True On-Demand AWD/2WD
SYSTÉM BRZDENIA MOTOROM: Nie
CHLADENIE: Kvapalinou
PREDNÉ ODPRUŽENIE: Tlmiče FOX® 3.0 Live Valve X2 s vnútorným bypassom (elektronicky riadená kompresia a odskok)
PREDNÉ ZAVESENIE: Ľahké dvojité A-ramená z uzavretých profilov s 3dielnym stabilizátorom, využiteľný zdvih 68,6 cm, zdvih kolies 56,5 cm, unifikované náboje
ZADNÉ ODPRUŽENIE: Tlmiče FOX® 3.0 Live Valve X2 s vnútorným bypassom (elektronicky riadená kompresia a odskok)
ZADNÉ ZAVESENIE: Vystužené rúrkové vlečené ramená s veľkou svetlou výškou, vodiacimi ramenami a stabilizátorom, využiteľný zdvih 71,9 cm, zdvih kolies 56,9 cm, unifikované náboje
PREDNÉ / ZADNÉ BRZDY: 4 hydraulické kotúčové, trojpiestkové strmene vpredu, dvojpiestkové vzadu
PARKOVACÍ BRZDA: Parkovacia poloha prevodovky
PREDNÉ PNEUMATIKY: 32 x 10-15 Maxxis Rampage Fury; 8-plátnové; rozmer kolies 15x7
ZADNÉ PNEUMATIKY: 32 x 10-15 Maxxis Rampage Fury; 8-plátnové; rozmer kolies 15x7
KOLESÁ: Zliatinové päťlúčové, lakované odolným lakom
ROZMERY KORBY (D X Š X V): 66 x 45 x 29,2 cm
NOSNOSŤ PREDNÉHO / ZADNÉHO NOSIČA, ALEBO KORBY: 136 kg
PALIVOVÁ NÁDRŽ: 45,4 l
SVETLÁ VÝŠKA: 40,6 cm
CELKOVÉ ROZMĚRY (D X Š X V): 325 x 188 x 189 cm
UŽITOČNÉ ZATAŽENIE: 331 kg
RÁZVOR: 244 cm
VLASTNÁ HMOTNOSŤ: 913 kg
UPEVŇOVACÍ SYSTÉM: Lock & Ride®
{$SPECSTXT_DOORS}: Plné dvere
ELEKTRICKÝ POSILŇOVAČ RIADENIA (EPS): Elektronický posilňovač riadenia s vysokým účinkom; závodný volant s možnosťou nastavenia sklonu a vzdialenosti, systém DYNAMIX DV s integrovanými režimami EPS a ovládacími tlačidlami RIDE COMMAND
TAŽNÉ ZARIADENIE/TYP: Nie
PRÍSTROJE: 7” dotykový displej RIDE COMMAND Vstavaná GPS, mapovanie, komunikácia vozidlo/vozidlo s funkciou *Group Ride, Follow the Leader & zasielanie správ. Bluetooth a USB pripojenie k smartfónu, AM/FM & meteorologické rádio, komunikácia vo vozidle s voliteľnými náhlavnými súpravami Sena, audio Rockford Fosgate® Premium (vrátane 2 výškových reproduktorov, 2 predných reproduktorov a externého 400W zosilňovača), prístrojová doska s dvoma analógovými prístrojmi a 4" LCD informačným centrom vodiča voliteľné modré/červené podsvietenie a jas, programovateľné servisné intervaly, otáčkomer, rýchlomer, počítadlo kilometrov, denné počítadlo kilometrov, hodiny, počítadlo motohodín, ukazovateľ zaradeného rýchlostného stupňa, palivomer, teplomer chladiacej kvapaliny, voltmeter, servisný intervaly a chybové kódy, kontrolka pripomenutie bezpečnostných pásov
OSVETLENIE: Signature biela LED, diaľkové/stretávacie & LED koncové / brzdové svetlá, predné / zadné / vnútorné akcentové osvetlenie
{$SPECSTXT_OTHER_STANDARD_FEATURES}: RIDE COMMAND, 900W vysokovýkonný nabíjací systém, systém Polaris Pulse, dobíjacia zásuvka na palubnej doske, 2x 12V zásuvka, Polaris P.A.S.S., lakovaná hliníková strecha, farebné vodiace ramená, blatníky a kryty prahov, farebne zladené sedadlá,
SEDADLO: Farebne zladené čalúnené anatomické sedadlá s možnosťou nastavenia vodiča v 4 smeroch (vrátane 15 cm posúvania dopredu a dozadu a možnosti nastavenia sklonu) a s možnosťou nastavenia sklonu sedadla spolujazdca; šesťbodové samonavíjacie pásy
VARIANTY: MD
913
na otázku