prihlásenie
PRIHLÁSIŤ
nákupný košík
0,-€

SEGWAY SEGWAY FUGLEMAN UT10 CREW X Black Gray

Nové šesťmiestne UTV predstavuje úplne nový štandard práce a zábavy. Fugleman UT10 Crew v sebe spája výkon, spoľahlivosť, špičkové technológie, pracovitosť a vysoký komfort. Jeho vynikajúce ťažné schopnosti uľahčujú a zefektívňujú každú prácu.
SEGWAY FUGLEMAN UT10 CREW X Black Gray
Novinka
PRIESTORNÁ KABÍNA
Priestorná kabína až pre 6 osôb s pohodlnými sedadlami ponúka dostatok miesta na nohy a veľký úložný priestor. Bezpečnosť a pohodlie cestujúcich zvyšujú u verzie Limited plné celoplastové dvere.

ÚLOŽNÉ BOXY POD SEDADLAMI
Pod prednými i zadnými sedadlami sú praktické úložné boxy s celkovou kapacitou takmer 40 litrov. Tieto boxy sú navyše ľahko vynímateľné, takže ich môžete vziať so sebou všade, kam je treba.

VÝKONNÝ DVOJVALCOVÝ MOTOR
UT10 Crew poháňa spoľahlivý kvapalinou chladený dvojvalcový motor DOHC s objemom 1000 cm3. S výkonom 105 k je nový Fugleman Crew pripravený zvládnuť tie najnáročnejšie úlohy.

PIESTY CHLADENÉ OLEJOM
Dve trysky rozstrekujú prúd oleja zospodu na dno každého piestu a tým ho účinne chladia. Výsledkom je mimoriadna spoľahlivosť a účinnosť motora.

DUÁLNE CHLADENIE
Vďaka dvojitému chladeniu so samostatnými chladičmi vody a oleja pracuje motor neustále v optimálnych podmienkach aj pri extrémnych teplotách.

BUDÚCNOSŤ UŽ DNES
Fugleman Crew prináša doslova revolučnú konektivitu. Aplikácia Segway Powersports umožňuje stroj na diaľku aktivovať a vypnúť, prostredníctvom aplikácie môžete tiež využívať najrôznejšie funkcie, ktoré vám ešte viac spríjemnia jazdu s vaším Fuglemanom.

AirLock – Fuglemana môžete aktivovať alebo vypnúť na diaľku mobilným telefónom.

Individuálne nastavenie – Účinnosť posilňovača riadenia alebo obmedzenie rýchlosti môžete nastaviť pomocou svojho inteligentného telefónu. Prispôsobte si Fuglemana presne podľa svojich potrieb a užite si jazdu ešte viac!

Automatické núdzové volanie – Uložte si kontaktnú osobu pre prípad núdze, a v prípade vážnej nehody alebo prevrátenia pošle aplikácia automaticky SMS správu vrátane súradníc na vami zadaný telefón.

Buďte v spojení – Spojte sa s priateľmi! Offline mapy, bezdrôtová lokalizácia a bezdrôtové telefonovanie vám pomôžu si aktívne vychutnať spoločné jazdy.

Jazdné informácie v reálnom čase – Údaje o vozidle, vzdialenosť do cieľa, okamžitý krútiaci moment a výkon, nastavenie posilňovača riadenia, práve absolvovaná vzdialenosť, záznam rýchlosti a ďalšie – to všetko máte v mobile.

SMART COMMANDING SCREEN
Okrem LCD prístrojovej dosky sú modely Limited vybavené aj veľkým farebným dotykovým displejom s uhlopriečkou 10,4".
Tu máte k dispozícii mapu a všetky údaje pre dokonalý prehľad o jazde.

UZÁVIERKA PREDNÉHO I ZADNÉHO DIFERENCIÁLU
Pomocou voliteľných režimov 2WD/4WD a samostatných uzávierok predného a zadného diferenciálu môžete jediným prepínačom maximalizovať dostupnú trakciu všetkých štyroch kolies.

NEZÁVISLÉ ZAVESENIE
Nezávislé zavesenie s dvojitými A-ramenami a predným i zadným stabilizátorom má zdvih 243 mm vpredu a 269 mm vzadu. Vďaka veľkej svetlej výške 320 mm si Fugleman Crew ľahko poradí s ťažkým terénom.

VARIABILNÝ POSILŇOVAČ RIADENIA
Variabilný posilňovač uľahčuje riadenie a zlepšuje kontrolu nad strojom v závislosti na rýchlosti jazdy a podľa toho, či je zapnutá predná uzávierka. Aplikácia navyše umožňuje jednoducho nastaviť účinnosť všetkých troch režimov.

SKLOPNÁ KORBA
Nekompromisne vyvinutý pre profesionálnu prácu, Fugleman Crew je zvyknutý na ťažkú drinu. Prácu vám uľahčí veľká sklopná korba so štyrmi úchytnými bodmi a nosnosťou 450 kg.

ŠPIČKOVÝ KOMFORT
Urobili sme všetko pre maximálne pohodlie. Volant je nastaviteľný, sedadlo šoféra je možné posúvať dopredu a dozadu, prostredné operadlo sa dá sklopiť pre ešte viac funkčných možností. Nezabudli sme ani na praktické držiaky nápojov.

NÁDRŽ NA 45 L
45 litrov je veľká nádrž. Naozaj veľká. S touto zásobou dokážete pracovať dlhšie a dôjsť ďalej bez neustálych obáv o tankovanie. Segway Fugleman Crew – stvorený pre naozajstný svet.
Typ: štvordobý dvojválec DOHC
Objem: 1 000 cm³
Výkon: 105 k
Točivý moment: 93,5 Nm
Palivový systém: elektronické vstrekovanie paliva (EFI)
Chladenie: kvapalinou a olejom + olejom chladené piesty
Pohon všetkých kolies: 2x4 / 4x4, elektricky prepínateľný
Prevodovka: automatická P/R/N/L/H – CVTech – Made in Canada
Motorová brzda: áno
Predný diferenciál: s elektrickou uzávierkou
Rám: pevný rám z chrómmolybdénovej ocele
Počet miest na sedenie: 6
Posilňovač riadenia: elektrický, s variabilným účinkom + možnosť nastavenia intenzity režimov v mobilnej aplikácii
Zavesenie: nezávislé, dvojité A-ramená
Pérovanie: hydraulické tlmiče, nastaviteľné predpätie pružín
Zdvih: 280 mm vpredu / 270 mm vzadu
Brzdy: 4x hydraulické kotúčové
Kolesá: 14" hliníkové disky so systémom BEADLOCK
Pneu: predné 27x9-14 / zadné 27x11-14
Celková dĺžka: 3 975 mm
Celková šírka: 1 625 mm
Celková výška: 1 960 mm
Svetlá výška: 320 mm
Rázvor: 2 985 mm
Užitočné zaťaženie: 680 kg
Korba: sklápacia (1200 x 865 x 290 mm)
Nosnosť korby: 450 kg
Pohotovostná hmotnosť: 930 kg
Palivová nádrž: 45 l
Homologizácia: T1b, Off-road
Vodičské oprávnenie: skupina B, B1 (osobný automobil)
VÝBAVA V CENE: Elektrický navijak 4500 lbs, inteligentný elektrický posilňovač riadenia, TFT digitálna prístrojová doska, 10,4" dotyková obrazovka, Smart Commanding System (SCS), ťažné zariadenie, nastaviteľný volant, anatomicky tvarované sedadlá, trojbodové pásy, predný ochranný rám, zadný ochranný rám, pevné bočné dvere, pevná strecha, veľká sklopná korba, 14 "hliníkové disky so systémom BEADLOCK, 27" pneumatiky, predné ochranné plexi.

930
7